Представяне на SPORTHUB - новото място за любителите на спорта

Публикувано на: 14/09/2021
Embed

На бляскава церемония в хотел Hyatt компанията DIGITEX даде началото на спортната платформа SPORTHUB

Създателите на продукта Sporthub Иван Велков, Ален Попович и Пламен Сакалийски посрещнаха гостите си с напитки от AVENDI и отпразнуваха новия си проект с наздравици.

Официалният старт бе даден от мажоретките на българската федерация по чирлидинг, а за още по-доброто настроение на гостите се погрижиха Веси Попова и Емил Прайз.

Всеки гост на събитието получи едногодишен безплатен абонамент. Sporthub дава възможност на всеки, които имат отношение към спорта, да си намери партньори за игра, да си избере треньор, както и да участва в любителски състезания и тематични дискусии.

В SPORTHUB са добре дошли и аматьорите, и професионалистите. А за да е интригата още по-вълнуваща, платформата предлага ранглиста на участниците и точкуване на играчите на различни нива. Първите спортове, които са застъпени в Sporthub, са ракетните – тенис, бадминтон, скуош. Предстои включването на волейбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, джаги, билярд, снукър, дартс, боулинг.
Амбицията на компанията „Digitex“, която разработва платформата, е Sporthub да излезе извън пределите на България и скоро да е достъпна за любителите на спорта в Австрия и Германия. Разширяването на платформата е основната цел на нейните създатели, така че участниците да могат да обединяват игрите от различни точки по света. Освен това ще бъдат добавени и много нови опции като възможност за пазаруване на спортни стоки и създаване на различни дарителски кампании, целящи подпомагането на родния спорт.

Официалното откриване уважиха Володя Златев - председател на федерацията по Бадминтон, младата надежда на българския бадминтон Гергана Павлова, представители на федерациите по Тенис и Скуош, Румен Рачев - председател на федерацията по Петанк, Олег Велинов - председател на федерацията по Снукър в България, Любена Начева - изпълнителен директор на Българска Федерация по Ветроходство. Сред гостите бяха и Ники Кънчев и редица представители на бизнеса в България.
Научете повече за платформата на www.sporthub.bg

Code Health TV - Единствената здравна телевизия в България!
Показваме другата гледна точка!
--------------------------------------
Абонирайте се за нашия YouTube канал и натиснете камбанката, за да получавате първи известия за нашите нови видеа. - https://bit.ly/2M7CNhB

Последвайте ни в социалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/codehealthtv
Instagram: https://www.instagram.com/codehealthtv/

Гледайте Code Health TV онлайн:
https://codehealth.bg/

За реклама или гостуване се свържете с нас на + 359 876 444 414 или на + 359 887 918 945 или на имейл info@codehealth.bg

Разпространение : Може да гледате Code Health TV чрез сателит, кабел и IPTV. Търсете при вашия оператор

За дистрибуция : https://virgin.bg/distribution/ , + 359 878 489 828

Разрешение от СЕМ - ЛРР-02-4-161-02 на www.cem.bg
Единствената българска здравна телевизия Code Health TV винаги може да ви насочи към лекари, клиники, услуги и продукти с доказано качество и пълна и коректна информация

#Sporthub #Спорт #Приложение #здравнателевизия

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили