Новите журналисти и бизнесът по време на ковид

Публикувано от: Siocom
Дата: 30/09/2021
Гледания: 41

Във време, в което хората са залети от информация, журналистите сякаш загубиха своето истинско призвание. Какво кара един млад човек да тръгне по пътя на журналистиката и каква е гледната им точка? Пречупват ли се стереотипите и имат ли друго мислене подрастващите днес, ще говорим в Healthy morning, с Десислава Василева, създател на Работилница за репортери. Кое е най - ценното, което дава тази програма.
Хотелиерският и ресторантьорски бизнес пострада най - много в това време на пандемия. Как гледат на ситуацията днес, какви биха били адекватните мерки на държавата за подпомагане на бизнеса, ще говорим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, с Атанас Димитров - заместник - председател на БХРА.
В рубриката Code Health препоръчва, която продължава от първия сезон с нова визия, водещата Александра Любова, ще говори с Богомил Александров за новите продукти на Пролакт и активностите, които направиха през изминалия летен сезон.
Рубриката Beauty Guide, ще разкрие тайните на красотата и как да поддържаме кожата след слънчевите лъчи и морската вода.
И на финала, но не на последно място, ще заредим тялото с доза спортно натоварване.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията https://tv.codehealth.bg/

Предавания:
Плейлисти: