Перфектно тяло с Nuera Tight в Diyana Aesthetic House - Здраве и Красота

Публикувано на: 08/04/2022
Embed

Diyana Aesthetic House е името на най-новият естетичен център, разположен в сърцето на София

Името е вдъхновено от собственичката на центъра – Дияна Казакова.

„Заставайки с името си, като собственик на салона, искам да дам категорична гаранция, че той ще се свързва с най-качествените услуги. Клиентите ни ще запомнят всяко едно посещение не само като конкретна процедура, но и като цялостно преживяване“, казва Дияна.

House пък идва от английската дума за дом, защото Дияна държи клиентите й да се чувстват уютно и комфортно, като у дома си. За нея естетичният център е сбъдната мечта. „Винаги съм искала да помагам на хората, да ги правя щастливи, да бъдат доволни“, казва още тя. А клиентите са доволни, когато получават специално отношение и са добре информирани за процедурите, които им се предлагат.

Специално, индивидуално отношение към всеки клиент, добре поднесена информация и високо качество на услугите са сред приоритетите на Diyana Aesthetic House.
Заповядайте при нас, за да изготвим индивидуален план за Вашата пълна промяна от глава до пети.

В естетичния център се предлагат апаратни процедури за лице и тяло от най-висок клас. При нас ще намерите лазерна епилация, HydraFacial, терапии за заличаване на петна и бръчки по лицето, както и процедури за оформяне на тялото. Diyana Aesthetic House е един от първите естетични центрове в България, които предлагат най-новата процедура за извайване на тялото и редуциране на целулита – NuEra Tight.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили