За "болестите" и "любовта" на сърцето

Публикувано от: Siocom
Дата: 29/09/2021
Гледания: 165

За "болестите" и "любовта" на сърцето!

В Световния ден на сърцето, в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия, Code health TV, ще говорим с д-р Инна Царева. Как влияе стресът на сърдечно - съдовите заболявания, как се живее със сърдечна недостатъчност и как болните от сърце преживяват ковид?

Може ли любовта да е рецепта за здраво сърце, има ли място разумът ако си истински влюбен и може ли да се съчетае юридическото образование с поезията? Отговор на тези и още много въпроси, в Healthy morning, ще даде Добромир Банев.

Днес, все по - често обръщаме поглед към космическото пространство, и към необятните възможности, които то дава. Как се създава космическа храна и с какво пробиотиците на Пролакт, впечатлиха НАСА, ще говорим с Богомил Александров в рубриката Иновации в здравето.

В рубриката Психолог, д-р Галина Кабаджова, ще сподели защо се разболяваме и как емоциите влияят на определени органи.

След като сме се погрижили за нашия душевен комфорт, ще отделим време и да спортуваме, за да имаме "Здрав дух в здраво тяло!"

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията https://tv.codehealth.bg/

Предавания:
Плейлисти: