За българската ваксина и ваксинацията

Публикувано от: Code Health TV
Дата: 28/09/2021
Гледания: 58

Във време на пандемия, научната общност търси решение за справяне с вируса. Темата за ваксините за ковид, стана основа за много спорове, дискусии и начини за намиране на най - правилното решение.

Кога България ще създаде собствена ваксина и каква ще бъде тя, разказва в студиото на Healthy morning, ас.д-р Илиян Манойлов от БАН. За градивната критика на научната общност, за нуждата от трета доза и може ли да се направи комбинирана ваксина за грип и ковид?

Епидемиологът д-р Христиана Бацелова, ще разкаже своята гледна точка за ваксинацията, страничните ефекти на ваксината и как правилно да се съхраняват дозите, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.
За успешните жени в България и как можем да бъдем добри, Александра Любова ще разговаря с Ваня Ананиева, в рубриката Женски свят.

Какви са активностите в инициативата #BEACTIVE, и какво споделят посланиците и, ще видите в рубриката Спорт.
Как да запазим красотата си, какви са иновациите в апаратната козметология, ще говорим с Диди Стоилова в рубриката Beauty Guide.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 , Vivacom , DTH NEO SAT, НЕТ 1 , Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията https://tv.codehealth.bg/

Предавания:
Плейлисти: