"Учим" ли ефективно в изолация и ставаме ли емоционално интелигентни?

Публикувано от: Code Health TV
Дата: 27/09/2021
Гледания: 95

Продължаваме да живеем в сложни времена, в които цялото ни битие се подчинява на пандемията и мобилните устройства. Търсим социалния контакт през екрана на телефона, преподаваме в Тиймс и се надяваме всичко да е достъпно да всички. 
Как откриваме учебна година със социална дистанция и маски, справят ли се учителите с образователния план, който да предават на децата в класната стая или извън нея? Днес сме пред ситуация, в която знанията, трябва да се предават с нов подход. Най - младият директор на 127 СУ "Иван Н. Денкоглу", Александър Лазаров, ще ни сподели своя опит в "изкуството" да бъдеш будител и да учиш младото поколение. 
Десислава Дамянова, създател на Академия за Емоционална интелигентност, ще ни сподели, колко важен е езикът на тялото и, че това да си умен не означава да си емоционално интелигентен. 
Как да бъдем истински хора и да показваме себе си, гледайте Healthy morning, с Неда Василева - Ганева, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.
Новото лице на телевизията, Александра Любова, ще ви разкаже интересни факти за здравния хороскоп в рубриката Астрология и отвъд. Няма как да не обърнем внимание и на душевната ни хармония с всичко ново в света на книгите, музиката и сцената, в рубриката ни Култура. 
А освен грижата за здравето на тялото и ума ни, ще се погрижим и за физическото изграждане в един съвършен синхрон, в рубриката ни Спорт.
Останете с Healthy morning, за да се заредите с нови знания и полезни съвети.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 ,  Vivacom , DTH NEO SAT, НЕТ 1 , Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията  https://tv.codehealth.bg/

Предавания:
Плейлисти: