За етеричните масла и клиничната ароматерапия

Публикувано на: 12/04/2022
Embed

В нашия живот все повече навлизат различни холистични продукти, които да ни помогнат в грижата за здравето. За клиничната ароматерапия и как тя се практикува като част от болничната помощ във Великобритания, за ползите от етеричните масла и какво трябва да знаем за тях, за да ги използваме в помощ на здравето, а не като лекарство, говорим с Милена Иванова, в студиото на Healthy Morning. За превенцията с етерични масла срещу ковид вируса и за комбинацията от масла, които ще ни помогнат за по-добър сън и срещу паник атаки.
Добрият външен вид и красотата във всяко отношение са фактор, който ще подпомогне нашето самочувствие и ще ни даде предимство в живота. Благодарение на естетичните интервенции и хирургии, можем да подмладим не само нашето лице, но и нашето тяло.
Днес рубриката “Живот за теб” и Мерилин Хасанова гостуват в клиниката по пластична, естетична и реконструктивна хирургия на Liv Hospital Истанбул. Гост е водещ на отделението по пластична, естетична и реконстуктивна хирургия проф. д-р Халил Джантер.
За да получите 2-ро безплатно медицинско мнение от проф. д-р Халил Джантер, можете да се обадите на телефон - 0890 187 777.
В рубриката Code sport, Марина Декова ще ни покаже още от упражненията за ежедневно раздвижване.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили