Дни на ехокардиографията и Равнопоставеност и климатична справедливост

Публикувано на: 04/04/2022
Embed

Все повече хора имат проблеми със сърдечно-съдовата система. Напрегнатото ежедневие, обездвижеността и ковид вирусът, накараха все повече хора да обръщат внимание на сигналите в сърдечната област. За диагностиката, младите лекари и за дните на ехокардиографията в София, говорим с доц. Красимира Христова, в студиото на Healthy Morning.
За женската солидарност и за желанието все повече жени да се развиват, да заемат ръководни постове и да са приети в този мъжки свят. За новите проекти на Български фонд на жените и за резултата от програмата за Равнопоставеност и климатична справедливост, говорим с Александра Станкова.
Какво можем да разберем от хюман дизайн за авторитетите и каква е връзката с астрологията, ще ни разкаже Йоан Иванов в рубриката Астрология и отвъд.
В началота на пролетта, искаме да сме красиви и слаби. Как можем да се погрижим за тялото си отвътре, за да изглеждаме добре, ще разкаже д-р Владимир Шишков в рубриката Code Health препоръчва. Как пробиотикът ProLact Slim може да ни помогне, за да подобрим състоянието си и какви са предимствата от използването му.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили