Детство сред природата - Семейно време с мама Йоко – Еп. 23

Публикувано на: 27/03/2022
Embed

Пролетта е вече тук, затова посвещаваме новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” на активностите сред природата и детските лагери.

В първата част на предаването ви срещаме със Станислав Илиев - Финдо, който чрез личния си пример мотивира десетки деца да забравят за екраните и да се впуснат в приключенските спортни лагери на програмата “Подобри себе си”.

Във втората част при мама Йоко на гости са Лора, Теодор и техните деца - Миа и Йоан, които споделят за преживяванията си сред природата на село Гудевица и за атмосферата в народно читалище “Бъдеще сега” - “място за интернационални срещи, в среда, лишена от суета”, в което организират летните лагери “Бъдеще сред природата”.

В рубриката “Полезното е лесно!” с Ралица Брънекова, научаваме защо е важно да пием вода и какви са предимствата на филтриращите кани LAICA. Гост при Ралица е Теодора Иванова, която ни показва йога за лице с лесни и практични упражнения за отпускане и красота.

Полезното е лесно! - "Йога за лице, отпускане и красота" - еп. 7

В новия епизод на рубриката “Полезното е лесно!” с Ралица Брънекова, научаваме защо е важно да пием вода и какви са предимствата на филтриращите кани LAICA. Гост при Ралица е Теодора Иванова, която споделя за правилата на Аюрведа за пиенето на вода и ни показва йога за лице с лесни и практични упражнения за отпускане и красота.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили