За слънчевите спортисти на България!

Публикувано на: 22/03/2022
Embed

Спортът е начин да се чувстваме пълноценни, калява характер и учи на дисциплина. Какво е спортът за децата със Синдром на Даун, които развиват способностите си и носят медали? Как се работи с "различните деца", които имат затруднения в менталното си развитие, кои са хората, които стоят зад тях и ги подкрепят? За кампанията за "Слънчевите спортисти на България", говорим в студиото на Healthy Morning, с Роксана Кирилова и Слав Петков.
Как тренират тези деца и как израстват пред очите на треньорите си и колко е важна подкрепата на всеки един от нас?
В новия епизод на рубриката “Живот за теб” Мерилин Хасанова отново гостува на Liv Hospital в Истанбул, където ни среща с проф. д-р Ерден Ертюрер. Двамата разкриват на зрителите детайли около ортопедичните и роботичните ортопедични операции, които той самият извършва в Турция.
Кога е нужно един пациент да се подложи на смяна на става? На какви изследвания трябва да се подложи всеки пациент преди ортопедична операция и колко време отнема възстановяването след подобна интервенция?
На всички тези въпроси отговаря проф. д-р Ерден Ертюрер в разговора си с Мерилин Хасанова в рубриката “Живот за теб”.
За да получите 2-ро безплатно медицинско мнение от проф. д-р Ерден Ертюрер, можете да се обадите на телефон - 0890 187 777.
В рубриката Code sport, Марина Декова ще покаже упражнения за долната част на тялото.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили