Роден/а да бъдеш… - Семейно време с мама Йоко – Еп. 22

Публикувано на: 20/03/2022
Embed

Знаете ли, че децата от 1-вата до 7-мата година не се влияят от слънчевия си знак, а от знака, в който се намира Луната им? Какво тълкува астрологията и какво можем да научим от нея за енергията на нашите деца, разбираме от Петя Стоянова. В студиото на мама Йоко, Петя споделя характерните черти на децата от всеки един зодиакален знак.

“Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му” пише Антоан дьо Сент-Екзюпери в “Малкия принц”. Едно младо момиче, чиято мечта е да полети в Космоса, е на път да се сбъдне. Мама Йоко разговаря с Татяна Иванова по време на лагера и, финансиран от NASA в партньорство с Международния институт по космически науки и два университета от Флорида за подготовка на астронавти. Как е преминало детството на Татяна, какво послание отправя към своите връстници и какво и предвещават звездите по натална карта, разбираме във втората част на предаването.

В рубриката “Защо с Девелопия?”, монтесори педагогът Кейти-Хардинг Стоянова споделя как методът на Монтесори помага за избора на бъдеща професия. За това, колко е важна родителската подкрепа и как можем да помогнем на децата си да развиват своите социални умения.


Защо с Девелопия? – Kак да помогнем на децата да развиват социални умения?

В новия епизод на рубриката “Защо с Девелопия?”, монтесори педагогът Кейти-Хардинг Стоянова споделя как методът на Монтесори помага за избора на бъдеща професия. За това, колко е важна родителската подкрепа и как можем да помогнем на децата си да развиват своите социални умения.

Рубриката “Защо с Девелопия?” се реализира в партньорство между продукцията “Семейно време с мама Йоко” на Code Health TV и проектът за ранно детско развитие “Девелопия” и има за мисия да разгадава “неразгаданите загадки на родителството, ранното детско развитие и възпитанието”.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили