Възпитание и игри - Семейно време с мама Йоко – Еп. 21

Публикувано на: 13/03/2022
Embed

Всички сме чували за Монтесори, но запознати ли сме с философията на този метод? Как да обособим пространствата у дома и как да подготвим децата за бъдещето, което ги очаква, разбираме от Николета Николова, монтесори педагог.


В новия епизод мама Йоко разговаря с д-р Гергана Маркова, специалист по детско развитие и сертифициран консултант на родители по метода на Алфред Адлер. Какво представлява демократичното възпитание, научаваме във втората част на предаването “Семейно време с мама Йоко.”

 

В рубриката “Защо с Девелопия?” говорим за игрите у дома и защо са толкова важни. Как да организираме времето, прекарано с децата да е пълноценно, забавно и полезно, ни споделя Поля Йорданова.


Защо с Девелопия? - Защо играта е важна за децата?

В новия епизод на рубриката “Защо с Девелопия?” говорим за игрите у дома и защо са толкова важни. Как да организираме времето, прекарано с децата да е пълноценно, забавно и полезно, разбираме от Поля Йорданова.

Рубриката “Защо с Девелопия?” се реализира в партньорство между продукцията “Семейно време с мама Йоко” на Code Health TV и проектът за ранно детско развитие “Девелопия” и има за мисия да разгадава “неразгаданите загадки на родителството, ранното детско развитие и възпитанието”.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили