Healthy Morning: Баланс между работа и семейство (Еп.70)

Публикувано на: 26/09/2021
Embed

В новото нормално се приспособяваме към различен живот, навици, отношения. Спряхме да сме толкова забързани и да не оставяме време за децата и семейството. Различно е, болно време е, но пък във всичко трябва да търсим и позитива.

За баланса работа - семейство и приоритетите в живота ще ви представим двама лекари, които успяват да поддържат хармонията и да изградят безупречна кариера в медицината, а също и голямо семейство.

Само в новото ни студио на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, доц. Снежина и Найден Кандиларови, за избора на медицинска специалност, за предизвикателствата на пандемията и къде е златната среда.

Само в новата ни рубрика "Code Health препоръчва", водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.

Днес ще ви представим пробиотиците на ProLact, български натурални продукти, базирани на технологията за производство на космически храни. ProLact Immuno е пробиотична храна, обогатена с лиофилизиран мед, която съдържа 8 милиарда живи Лактобацилус Булгарикус и Лактобацилос Термофилус.

Code Health TV - Единствената здравна телевизия в България!
Показваме другата гледна точка!
--------------------------------------
Абонирайте се за нашия YouTube канал и натиснете камбанката, за да получавате първи известия за нашите нови видеа. - https://bit.ly/2M7CNhB

Последвайте ни в социалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/codehealthtv
Instagram: https://www.instagram.com/codehealthtv/

Гледайте Code Health TV онлайн:
https://codehealth.bg/

За реклама или гостуване се свържете с нас на + 359 876 444 414 или на + 359 887 918 945 или на имейл info@codehealth.bg

Разпространение : Може да гледате Code Health TV чрез сателит, кабел и IPTV. Търсете при вашия оператор

За дистрибуция : https://virgin.bg/distribution/ , + 359 878 489 828

Разрешение от СЕМ - ЛРР-02-4-161-02 на www.cem.bg
Единствената българска здравна телевизия Code Health TV винаги може да ви насочи към лекари, клиники, услуги и продукти с доказано качество и пълна и коректна информация

#codehealth #healthymorning

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили