За астро-коучинга и остеопатията

Публикувано на: 07/03/2022
Embed

Астрологията е наука, която се развива от векове. Много събития са били "видяни" на звездната карта. Как може астрологията да ни помага в живота, какво представлява рождената карта, колко е важно да слушаме и да правим правилни избори и с какво ни помага астро-коучинга? На тези и още въпроси, отговор ще даде Александра Иванчева в студиото на Healthy Morning.

Какво е остеопатия и как може тя да ни помогне да се справим със здравословни проблеми? Как работи този метод, колко сеанса трябва да се направят и всеки ли може да се възползва от остеопатия, разказва в студиото на Healthy Morning, Йорданка Янкулова.

В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов ще ни разкаже за връзката между Астрологията и Хюман дизайна. Какво може да ни "каже" Хюман дизайна и кои са четирите типа хора според него.

В рубриката Code Health препоръчва, ще ви срещнем с една дама, която се грижи за кожата си само с съставки, които могат да се намерят на нашите географски ширини. За идеята да създадеш собствен козметичен бранд, за съставките, които влага в кремовете, говорим с Дони Василева.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили