“За Доброто” и Менторски програми за работещи майки

Публикувано на: 06/03/2022
Embed

В първата част на предаването в студиото на мама Йоко гостуват 3 вдъхновяващи жени, които са се отдали на каузата да променят условията и средата в детските болнични отделения. Те вярват, че именно доброволчеството отключва “гражданското самосъзнание”, а проектите, които са реализирали до момента с фондация “#ЗаДоброто” заслужават нашите искрени адмирации!


Може ли съвременната жена да носи 2 корони едновременно? Да бъде грижовна и отдадена майка и едновременно с това, да бъде кариерно реализирана. Галя Манчева е жена, която е успяла да го постигне, а желанието и да предаде своя практически опит и на други жени, я провокира да създаде свои “Менторски програми за работещи майки”. Кои са най-често срещаните предизвикателства пред майките и къде е балансираната среда, в която постиженията, не са “за сметка” на децата, научаваме от Галя във втората част на “Семейно време с мама Йоко”, по единствената здравна телевизия Code Health TV.

 

В рубриката на “От Аз до Ние”, говорим за Хигиена на сексуалното здраве - информираност и образование. За това колко е важно да задоволяме любопитството на децата, така необходимо за тяхното развитие и за образованието им по тематa с цел превенция, разбираме от психолога-сексолог Габи Петрова.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили