За лекарската професия и изкуството

Публикувано на: 01/03/2022
Embed

Може ли медицината и изкуството да вървят ръка за ръка? Какво кара един човек на избере лекарската професия, за трудностите, изпитанията и клиничните проучвания, говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Дарко Релушкоски. За музиката като вдъхновение и как се правим песен, която да вдъхва надежда в тези трудни времена!
Само на 15 години, а вече с роли в телевизионни сериали и първа самостоятелна песен! Какво вдъхновява един тийнейджър, за онлайн обучението, филмите и музиката и любовта, разказва в студиото на Healthy Morning, Александрия Чальовски - Лекси.
Рубриката “Живот за теб” и здравният консултант Мерилин Хасанова гостуват на Liv Hospital Ulus в Истанбул, където ще запознаем зрителите с проф. д-р Мердан Фейда - радиолог в клинаката.
Той разказва за различните видове лечение на онкозаболявания, с какви методи работят в Liv Hospital, представя най-новите апарати за диагностика и лекуване на ракови заболявания.
Както и процедурите за лечение и настаняване на български пациенти в Турция.
За да получите 2-ро безплатно медицинско мнение от проф. д-р Мердан Фейда, можете да се обадите на телефон - 0890 187 777.
В първия епизод на рубриката Code Sport, Марина Декова ще ни покаже упражнения с нашето собствено тегло. За правилната стойка, дишането и базисните движения при спортуване.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили