За конкурса Мисис Баба и Мистър Дядо и спортът като начин на живот

Публикувано на: 28/02/2022
Embed

Няма нищо по-хубаво от това, да родиш и възпиташ достойни деца, които да те дарят с внуци. Да си баба и дядо е титла! За щастието да имаш внуци, за глезенето и "уроците", на които да научим внуците си, говорим в студиото на Healthy Morning, с Дони Василева и Иво Танев. Броени дни след като бяха водещи на конкурса Мисис Баба и Мистър Дядо, те споделят своите емоции от това, да си баба и дядо. Какви хора се явиха на конкурса, кои са победителите и за старта на записването за следващия конкурс.
За философията за спорта като начин на живот и за желанието да си в хармония със себе си, разказва в Healthy Morning, Марина Декова. Усмихната и позитивна млада дама, която е и майка, споделя красотата на спорта и създаването на навици за спортуване. За всичко това, Марина Декова ще разказва и показва в новата рубрика Code Sport, по единствената здравна телевизия, Code Health TV.


Рубрика Астролог
В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов, ще говори за астропсихологията и връзката с децата. Защо някои деца са хиперактивни и какви занимания да изберем за децата си?

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили