Как да поддържаме имунитета си?

Публикувано на: 25/02/2022
Embed

Как да поддържаме имунитета си?

Как да повишим защитните сили на организма?

Какво представляват имуномодулаторите, кога и как да ги приемаме?

 

 

Какво представляват препаратите Имунофорс и Имунофорс Кидс на AROLIFE? Какви са ползите и за кого е подходяща хранителната добавка за поддържане и укрепване на естествения имунитет.

 

Отговорите на тези въпроси дава д-р Зорина Петрова в рубриката CODE HEALTH ПРЕПОРЪЧВА.

 

 

Препарата Имунофорс е разработен в два варианта –дозиран и предназначен за употреба от възрастни, както и разработен под формата на сироп и предназначен за деца.  Използва се като средство за поддържане и укрепване на естествения имунитет. Имунофорс е иновативен комплекс от растителни съставки с добавени витамин С и цинк, и допринася за правилното функциониране на имунната система 

 

Ацеролата (тропическа вишна) е плод с високо съдържание на витамин С, мощен антиоксидант, който при употреба постига подобряване работата на имунната система, подпомага здравето на кожата и лигавиците.

Цинкът е микроелемент, който е съществен за функциите на неутрофилите и лимфоцитите, които осъществяватимунната защита на организма.

Черен бъз, Женшен и Ехинацея се използват широко в традиционната медицина. Черният бъз съдържа редица биоактивни субстанции – флавоноиди, антоцианини и антиоксиданти, витамини А и С. Ехинацеята е известна с високото си ниво на гликопротеини и цикориева киселина.Женшенът е привнесен в Европа от азиатската традиционна медицина и има и имуномодериращ ефект, който се дължи на това, че биологично активните му съставки стимулират образуването на Т-клетки – борещи се с болестотворните микроорганизми в тялото.

Имунофорс съдържа и бета-глюкан Lentinex, извлечен от гъби Шийтаке.Той е полизахарид, който благоприятста функцията на макрофагите – клетки, които разпознават и "поглъщат" проникналите в организма патогени.

В препарата за възрастни е добавен и прополис, който допринася за подсилване на имунната защита на организма с доказаното си антибактериално, антивирусно и антиоксидантно действие.

 

Продуктите на AROLIFE – Имунофорс и Имунофорс за деца, може да поръчате тук

 

Имунофорс за възрастни: https://arolife.bg/produkt/%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%be%d1%84%d0%be%d1%80%d1%81/

 

   Имунофорс за деца: https://arolife.bg/produkt/%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%be%d1%84%d0%be%d1%80%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0/

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили