За медицината и любовта

Публикувано на: 22/02/2022
Embed

Медицината е отговорна професия, която трябва да се работи с душа, сърце и отдаденост. Ситуацията на пандемия, в която живеем, прави труда на лекарите още по-отговорен, а дните им още по-натовареми.

Какво е да си млад лекар днес, за избора на специализация, за компромисите в живота и професията, говорим в студиото на Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV, с д-р Димитър Пейчинов и д-р Елена Бангеева-Пейчинова.
В рубриката "Живот за теб" Мерилин Хасанова и екипът ни гостуват в Liv Hospital Vadistanbul, където проф. д-р Хасан Ташчъ и проф. д-р Волкан Туучу ще ни разкажат повече за бъбречните трансплантации и роботичните бъбречни трансплантации в болницата в Турция.

През какви етапи преминават пациентите, които имат нужда от бъбречна трансплантация? Как българските пациенти могат да получат трансплантация в Турция?

Мерилин Хасанова ще си припомни и историята на свои клиенти, които са били пациенти на проф. д-р Волкан Туучу и в момента се радват на добро здраве и щастлив живот.
Вижте повече във видеото.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили