За спорта, подготовката, медалите и проблемите!

Публикувано на: 18/02/2022
Embed
Светът знае за България от спортните постижения! 
 
Какво се случва в "кухнята" на спортното министерство, как се финансира българския спорт и кои са проблемите пред него, разговаряме в студиото на Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, code Health TV, с бившия служебен министър, Андрей Кузманов. За това, което прави през шест месечното си управление, за новите програми за разпределение на бюджета и как федерациите работят, за подготовката на спортистите и за младите треньори и учители?
 
В 21 век, се все повече натоварени и комуникацията между хората е станала нерва и нападателна. Хората се гневят на най-малко нещо-неуспех, проблем, дори "засичане" на пътното платно. Как да се справим с гнева, да сме по-толерантни и да притъпим склонността си към отмъщение, разказва психологът Инес Райчева в рубриката CODE PSYCHOLOGY. За чувството на безпомощност, за поставянето на граници без гняв, за способността да се отдалечим от агресора!
 
Тази седмица, в рубриката Полезното е лесно, Ралица и екипът на Code Health TV, бяха на гости на солна стая Salt Home. В рубриката ще разберете повече за солните терапии и лечебните свойства на солта.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили