За здравето и проблемите на здравната система

Публикувано на: 11/02/2022
Embed
Здравето е най-важната ценност, която всеки от нас се старае да съхрани. Във време на пандемия, проблемите свързани със здравеопазването и здравната система, много ясно се показаха. Кое е в основата на невъзможността да се справим със ситуацията, защо властите в началото "играха на сигурно", защо не се случи планираната ваксинация? По тези въпроси говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Стефан Константинов. Как се справя в ковид пандемия, онкологичната болница и продължи ли дейността си ефективно? Как влияе ковид на бременните и ефективен ли е "зеленият сертификат"?
 
В рубриката CODE PSYCHOLOGY, Инес Райчева ще сподели своите виждания за това, как да бъдем осъзнати и здрави с майндфулнес. За тревожността, депресията и блуждаещия ум и как да ги преодолеем.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили