Репродуктивни проблеми - медицински и психологически поглед

Публикувано на: 10/02/2022
Embed
Много двойки в България имат репродуктивни проблеми, които се опитват да преодолеят с изследвания, лечение и инвитро процедури. Какви са медицинските предпоставки за тези проблеми, как да се преодолеят и колко е важна правилната намеса на специалиста, говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Александър Калчев.
 
Когато една двойка е поставена пред изпитанието да няма деца по естествен път, техните мисли, усещания и светоглед се променят. Как се отразява на психиката, невъзможността жената да зачене и как мъжете приемат тази ситуация, говорим с Михаела Ангелова, в Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV. За подкрепата, споделянето и спокойствието в един решаващ етап от живота на двойките-репродуктивните проблеми.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили