За корпоративната осъзнатост и за насекомите, като "храна на бъдещето"

Публикувано на: 09/02/2022
Embed
За да екипите, като "добре смазана машина", за ролята на предприемачите и мениджърите в сплотяването на екипа, за възможността да намериш баланса и да си щастлив на работното място, говорим в студиото на Healthy Morning, с Дени Андонова. За бизнеса като мисия и за възможността един щастлив човек да е щастлив навсякъде!
 
Младите хора днес, са амбициозни, с желание да се учат и да се развиват, както и да стартират собствен бизнес. Лесно ли е да се прави бизнес в България, какви са трудностите пред младите, решили да започнат от нулата и да изградят собствено поле за изява, разказва Кремена Дервенкова. За страстта и към насекомите и защо те са "храната на бъдещето"!
 
В рубриката CODE PSYCHOLOGY, ще говорим с Беатриса Аврамова и Даниел Троев, за конфликтите и как да се справяме с тях в определени ситуации.
 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom,
 
EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили