Проект "Светулка"- различното добро!

Публикувано на: 07/02/2022
Embed
Живеем в забързан и динамичен век, в който всичко се променя за секунди. Дали, обаче, сме останали човеци, добри, състрадателни и помагащи? Колко е важно правенето на добро да е част от ежедневието и защо, за да се чувстват болните деца комфортно в детските отделения, трябва да се намесят фондации, а не институции? На тези и още много въпроси, отговор в студиото на Healthy Morning, ще даде Кремена Кунева.
 
Кай са "кралиците на секънд хенд културата", пречупиха ли хората вижданията си, относно модата, аксесоарите и начина им на съчетаване? Как един базар може да е не само място да откриеш поредната модна находка, но и да помогнеш на децата от проект "Светулка", ще ни разкажат Велислава Мънкова и Александра Захариева.
 
В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов ще ни разкаже за особеностите на зодия Риби.
 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили