Какви са очакванията и каква е реалността на родителството? - Семейно време с мама Йоко – Еп.16

Публикувано на: 06/02/2022
Embed

Най-голямата промяна в живота на едно семейство настъпва, когато то се увеличи, а нерядко очакванията се разминават с реалността. 

В новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” гостуват създадетелите на YT канала ‘Айде БГ, Християна Пенева и Ивайло Драгиев, за да ни споделят как се промени животът им след появата на дъщеря им Ерика, на какво искат да я научат и на какво ги учи тя. 

Кои са “трите златни правила” на родителството, разбираме от неуморната, вдъхновяваща и любима на хиляди българи, Мария Пеева, позната още като Мама Нинджа. За правилата, границите и конкуренцията в нейното голямо семейство, научаваме в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко”, по единствената здравна телевизия, Code Health TV. 

В рубриката от “От аз до ние с Габи” говорим за прекомерно грижовните родители и до какво най-често води вманиачаването в грижите за детето.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили