Mclinic - Д-р Марта Дончева - Портрети на лекари

Публикувано на: 31/01/2022
Embed
Медицински център "М клиник" предлага:
диагностика и лечение в областта на акушерството и гинекологията - наблюдение на бременност, включително и
високорискова; миниинвазивна хирургия-хистероскопия; естетични гинекологични процедури; консултации и прегледи при ендокринолог, мамолог, съдов хирург и анестезиолог.
Специалистите в "М Клиник" извършват проследяване на лека или високорискова бременност с много внимание, загриженост и индивидуален подход, предлагайки всички необходими лабораторни изследвания и специализирани прегледи за бебето - Фетална морфология, Фетална ехокардиография, 4D, а мисията им е да превърнат бременността в спокоен и щастлив период.
Центъра разполага с операционна, в която се извършват малки акушерски и гинекологични операции в рамките на деня, с цел да се предложи максимално качество на обслужване, при минимален престой в лечебно заведение. На разположение е възможно най-добрата техника на световния пазар - апаратура за миниинвазивна хирургия на немската фирма Щорц; реанимационна апаратура и централно подаване на кислород в операционната зала; стая за следоперативно наблюдение с всички удобства
Приоритет за екипа е да осигури на своите пациенти, не само компетентно и квалифицирано лечение, но също спокойствие, дружелюбно отношение и приятна атмосфера. 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили