Педофилия, детска порнография и опасностите в интернет - Семейно време с мама Йоко – Еп.15

Публикувано на: 30/01/2022
Embed

Всяко второ дете у нас е жертва на емоционално насилие, а всяко едно от пет момичета и едно от десет момчета са жертви на сексуална злоупотреба, гласят данни на последното проучване на UNICEF. Какъв е профилът на насилника, преодолява ли се такава травма и какви промени са необходими в българското законодателство, говорим в студиото на “Семейно време с мама Йоко” с психолога Дияна Видева и сексолога-психолог Габи Петрова. 

В рубриката “Защо с Девелопия?” търсим отговор на въпроса “Защо децата трябва да внимават в интернет?” от психотерапевта Доника Боримечкова. Коя е най-уязвимата възраст и какво трябва да знаят родителите, разбираме от Доника, която е член на “Български център за безопасен интернет”. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили