Възстановяване след раждане - Семейно време с мама Йоко - Еп.13

Публикувано на: 16/01/2022
Embed

Колко време отнема на майката физическото възстановяване след раждането, какво е диастазата и кога жената може да започне да спортува активно, разбираме от д-р Марта Дончева, акушер-гинеколог. 

Как се свалят 30 кг качени по време на бременността, коя е правилната формула за успешното възстановяване, за любовта към спорта и най-новата рубрика, която стартира в ефира на единствената здравна телевизия Code Health TV, ни споделя Роксана Кирилова. 

В новия епизод на рубриката “От Аз до Ние с Габи”, темата е за възстановяването на сексуалните отношения на партньорите след появата на детето. Кога настъпва промяната и как да бъдещите родители да се подготвят за нея, разговаряме с психолога-сексолог Габи Петрова.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили