Тони Симеонова - холистичен консултант - Здраве и Красота

Публикувано от: Code Health TV
Дата: 26/09/2021
Гледания: 4

Тони Симеонова е холистичен консултант по здравословен начин на живот и сертифициран Health coach от Institute of Integrative Nutrition, Ню Йорк.
Хелт коучингът е вдъхновението на Тони Симеонова, което ѝ помага да стана по-балансирана и здрава от преди, дава ѝ свободата да избира, силата да сбъдва мечтите си и да постига целите си.

За 4-те стълба на здравословния начин на живот, токсичните връзки, целите на модерния човек и как се чувстваме по време на пандемия разказва Тони Симеонова в рубриката "Здраве и Красота".

Повече вижте тук: https://www.tonisimeonova.com/

1. Какво е холистичен подход?
Според холистичния подход лекуването се осъществява по най-ефективен начин, когато взимаме под внимание всеки един аспект от човешката същност - емоции, енергия, физическо тяло и душа.

2. Откриване на първопричината
Моят подход има за цел заедно да открием първопричините за дадено състояние на дискомфорт и дисбаланс и да намерим връзката между начина на хранене, стрес и физическа активност, оказващи влияние на тялото Ви.

3. Осъзнатост
Аз ще Ви помогна да направите малки промени, които да доведат до значителни подобрения във Вашия живот, започвайки от намаляване нивото на стрес, повишаване на жизнения тонус и подобряване взаимоотношенията с околните.

4. Отговорност
Аз съм човекът, който ще Ви води и подкрепя по пътя към постигане на Вашите цели. Силата да постигнете по-здравословен и балансиран живот имате само Вие.

5. Инвестирай в себе си
Чуйте какво казва тялото Ви. Сменете фокуса. Усетете промяната и отпразнувайте резултата. Направете себе си приоритет точно в този момент и се насладете на по-здравословен и балансиран живот!

Code Health TV - Единствената здравна телевизия в България!
Показваме другата гледна точка!
--------------------------------------
Абонирайте се за нашия YouTube канал и натиснете камбанката, за да получавате първи известия за нашите нови видеа. - https://bit.ly/2M7CNhB

Последвайте ни в социалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/codehealthtv
Instagram: https://www.instagram.com/codehealthtv/

Гледайте Code Health TV онлайн:
https://codehealth.bg/

За реклама или гостуване се свържете с нас на + 359 876 444 414 или на + 359 887 918 945 или на имейл info@codehealth.bg

Разпространение : Може да гледате Code Health TV чрез сателит, кабел и IPTV. Търсете при вашия оператор

За дистрибуция : https://virgin.bg/distribution/ , + 359 878 489 828

Разрешение от СЕМ - ЛРР-02-4-161-02 на www.cem.bg
Единствената българска здравна телевизия Code Health TV винаги може да ви насочи към лекари, клиники, услуги и продукти с доказано качество и пълна и коректна информация

#HealthCoach #ЗдравеиКрасота #CodeHealthTV

Предавания:
Плейлисти:
Тагове: