Репродуктивни проблеми и ин витро - Семейно време с мама Йоко – Еп.11

Публикувано на: 19/12/2021
Embed

В новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” говорим от първо лице за новата статистика на хората с репродуктивни проблеми, съвременните методи на диагностика и кога една двойка трябва да се обърне към специалист. Гост в студиото е д-р Мефтуне Шефкетова, акушер-гинеколог и ръководител на център за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

Във втората част на предаването гостува Юлия Живкова - майка на 3 деца, заченати ин витро, за да ни разкаже за перипетиите, през които е преминала, за емоционалната подкрепа, която и оказва мъжът ѝ и инициативата “От бебе за бебе”. 

В рубриката “Защо с Девелопия?” гостува Станислава Льокок, репродуктивен натуропат и коуч по фертилитет. Какво е натуропатията? Колко е важно изграждането на правилни навици и как да подготвим тялото си, за да имаме дете, гледайте в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко”. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили