За децата с увреждане и живота с диабет

Публикувано на: 16/12/2021
Embed
Проблемът на хората с увреждания остава скрит и за него не се говори много, както и за самите хора. Лесно е да пренебрегваш проблем, който не виждаш всеки ден на улицата. В студиото на Healthy Morning, ще говорим с Ина Маринова и нейната кауза "Купи подарък от майка на деца с увреждане". За проблемите на семействата, които имат деца с увреждане, за възможността, майките им да творят с ръцете си, за да се чувстват полезни и пълноценни.
 
Живеем във време на пандемия от ковид вирус, но малко говорим за пандемията от диабет, която е в световен мащаб. Затова, че диабетът не е причина да спрем и да променим живота си, за възможностите, които технологиите днес предоставят да следим кръвната си захар, говорим в Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV с Росица Пандова.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codehealth.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили