Белодробните болести и вдъхновението Ел Камино

Публикувано на: 29/11/2021
Embed

Ковид пандемията накара много хора със съпътстващи заболявания да се замислят. Хората с белодробни болести, се оказаха уязвими от този вирус. Появиха ли се усложнения при хора с белодробни проблеми и защо белодробния карцином се появява без много симптоми, говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Николай Цонев.

За предизвикателството, смирението и осмислянето, което дава пътя Ел Камино, може ли само с една китара, да минеш по божествения път на смирението и за новите проекти, ще говорим в Healthy Morning, с Георги Арсов и Петя Йосифова - Хънкинс.

За особеностите на зодия Дева и към какви здравословни проблеми са предразположени представителите на зодията, ще говорим с астролога Кирил Горанов, в рубриката Астрология и отвъд.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codemedia.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили