Ранно детско развитие и проговаряне – Семейно време с мама Йоко – Еп. 8

Публикувано на: 28/11/2021
Embed

В новия епизод на Семейно време с мама Йоко говорим с логопеда Надежда Ножарова. За езика на общуване с бебето, как да тренираме концентрацията на най-малките и за любовта към книгите, която се заражда в най-ранна възраст. 

Във втората част на предаването, мама Йоко отива на гости в едно уютно и шарено кътче, пълно със сензорни играчки и предмети, които стимулират проговарянето и правилната реч. Кои са най-често срещаните говорни нарушения и кога да се обърнем към специалист, разговаряме с Боряна Мургина, логопед и управител в логопедичен и обучителен център “Мечо Пух”. 

В рубриката “Полезното е лесно” при Ралица гостува Теодора Иванова - майка, инструктор по йога, медитация и дихателни техники, за да разкаже от първо лице как да стимулираме ранното детско развитие.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codehealth.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили