Да твориш въпреки всичко и детското развитие

Публикувано на: 26/11/2021
Embed

Изкуството във всичките му форми, пострадаха най - много по време на тази социална изолация. Как един млад творец се развива днес, за отговорността да си майка и за всички неща от живота, ще говорим в студиото на Healthy Morning, с талантливата Десислава Добрева.

"Защо с Девелопия?" е една от рубриките на неделното предаване по единствената здравна телевизия, Code Health TV, "Семейно време с мама Йоко". Габриела Георгиева ще разкаже в студиото за началото на Девелопия и за възможностите, които дават на родители и деца да се научат и да прилагат на практика, изпитани методи за развитие и възпитание.

В рубриката CODE PSYCHOLOGY, психологът Мария Петкова, ще представи естествения психотерапевт, Орлин Баев. Темата за смирението е важна и ценна, не само за изграждане на характер, но и за да се научим да живеем в днешния свят.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили