От другата страна на насилието!

Публикувано на: 25/11/2021
Embed

Темата за насилието е болезнена за обществото, но за да се реши проблема, за него трябва да се говори и не само в деня за борба с насилието.

Днес, в студиото на Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV, е една жена, която е била на прага между живота и смъртта. За силата на духа, за желанието за живот и за необходимостта на простиш на злодея, залял те с киселина, за да продължиш да живееш, ще говорим с Мария Бонева. За правото на живот на всеки един и за промените в законодателството, които предприема човек, преживял болката!

За здравната телевизия Code Health TV и какво провокира създаването и по време на пандемия? За информираността на хората и представянето на всички гледни точки по важни здравни въпроси.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codehealth.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили