Марин Минчев - Биоенерготерапевт - Алтернативно здраве

Публикувано на: 24/11/2021
Embed

След дълги години отдаден на мисията си в чужбина, биоенерготерапевтът Марин Минчев се завръща на родна земя, за да помага в лечението на нелечими проблеми. Марин Минчев - съвместно с екип от експерти в здравето, и международни лекари създава Health Master, където вярват, че: Лечението само на симптоми не дава резултат. Ние откриваме и изцеляваме причината за болестта ви!

HEALTH MASTER дава: Здраве. Хармония. Щастие. Алтернативно лечение и здравословен начин на живот.

Както е известно, биоенергията може да помогне при всички видове заболявания като: ортопедични проблеми, свързани с гръбначен стълб, стави, мускули, както и главоболие, депресия, хормонален дисбаланс, проблеми с жлези с вътрешна и външна секреция и др.

Дарбата на българския терапевт го е прославила в цяла Европа - Швеция, където е работил в частна клиника за ставни проблеми, Германия, Испания, Франция, както и Турция.

Националният ни отбор по борба, както и футболисти, са се доверили на Марин Минчев. 

Марин Минчев е помагал в изцеляването на здравни проблеми на стотици жени, мъже и деца.

"Преди много години започнах да се занимавам с терапия - и то заради тежко заболяване, което имах. Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагаш на другите. Така започнах да помагам първо на близки и приятели", споделя терапевтът, който направи серия от опознавателни видеа в страницата си в социалните мрежи. 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили