Екраните и сънят – Семейно време с мама Йоко – Еп.7

Публикувано на: 21/11/2021
Embed

Темата в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” е за екраните, сънят и взаимовръзката между тях. 

Каква е вредата от екраните, съществува ли здравословно и балансирано използване на технологиите и кои са предимствата за едно семейство от ограничаването им, говорим с Александрина Георгиева, oсновател на Офлайн Кидс.

“Нашите очи сканират условията, в които заспиваме”, но кои са онези фактори за пълноценния детски сън? Трябва ли да ограничим нощното кърмене и приспиването на ръце? Какво е влиянието на екраните и има ли универсално “Копче за сън”, разказва Галя Кузманова, консултант по детски сън. 

В рубриката “Защо с Девелопия?”, търсим отговор на загадката “Сънуват ли децата?”. Какво представляват кошмарите и къде да търсим предпоставките за тях, мама Йокo разговаря с детския психолог Елизабета Шуманова. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили