За децата с любов и подкрепа

Публикувано на: 15/11/2021
Embed

Децата са нашето бъдеще! Те са началото на по - доброто бъдеще, на новото начало, което ние като родители, трябва да им покажем. Изборите винаги са трудни, но пътят е важен, пътят да станеш добър и пълноценен човек.

В студиото на Healthy Morning, ще говорим с Христина Лакева, Александра Николова и Георги Стоянов, за нашите деца и кои са пътищата за правилно възпитание. Колко е важен личният пример и как да направим от децата си добри хора?

За всички проблеми и стъпки, през които преминава един родител във възпитанието на децата си, ще разкаже Йоана Паспаланова - Йоко. Тя е интересна, различна и е водеща на новото предаване по единствената здравана телевизия, Code Health TV, Семейно време с мама Йоко. За предизвикателствата на телевизията и за "живота" пред камера.

В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов ще ни разкаже за зодия Рак - какви са тези хора и какво носят в карата си.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили