Зелените сертификати и ваксинацията

Публикувано на: 12/11/2021
Embed

Мерките и изискванията във време на пандемия се променят ежедневно. Въпреки наложените мерки, броят на болните расте и ситуацията сякаш не се променя. Как въведеният Зелен сертификат ще промени обстановката и има ли дискриминация за хората, които имат антитела, но не могат да се възползват от въпросния сертификат, ще разговаряме в Healthy Morning, с адвокат Мария Петрова.

Спорът "за" и "против" ваксините е основна тема вече месеци в обществото. Беше ли проведена адекватна и информационна кампания и необходимо ли е хората, прекарали ковид да се ваксинират? Отговор на тези и още въпроси, ще потърсим от проф. Александър Симидчиев.

Колко е важен индивидуалния хранителен режим и защо напълняваме, хранейки се уж здравословно, ще ни разкаже д - р Мария Николова, в рубриката Моята диета, а психологът Мария Петкова, ще ни пренесе в нашата си реалност в рубриката CODE PSYCHOLOGY.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health - www.codehealth.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили