Децата, новите правила и възпитанието

Публикувано на: 09/11/2021
Embed

За тези повече от 18 месеца, държавата създаде много правила и разпоредби, повечето от които сякаш се променяха ежедневно. Защо нямаше единни управленски решения и къде остана разбирането за справяне с криза и позиционирането на различните възрастови групи в тази ситуация?

За последните мерки на държавата свързани с образованието и връщането на най - малките в клас, ще говорим в Healthy Morning, с Петър Велков.

Във предстоящия онлайн фестивал "Щастливи деца", родители ще имат възможността да се срещнат с над 40 изявени лектори, които да споделят вижданията си възпитанието, отглеждането и развитието на едно дете. В студиото на Healthy Morning, ще говорим по темата с д-р Галя Манчева, Цветелина Тодорова и Гергана Налбантова. За важността децата ни да имат финансова култура и отношение към парите, за това че сам можеш да пестиш пари, за да притежаваш това, което искаш.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили