Децата и младите днес

Публикувано на: 02/11/2021
Embed

Много често сме чували, че първите 7 години са най - важни, за да се създадат навици, умения и бъдещи устои за развитие. 

Прекрасните дами от Академия за детско здраве, са се захванали с нелеката задача, да покажат на родителите, че децата могат да се възпитават, когато ги обичаш и говориш с тях като с възрастен. В студиото на Healthy Morning, ще говорим със Снежина Симеонова, Ивелина Колева и Ваня Тодорова за това, колко е важно да възпитаме децата си, като самите ние останем възрастни деца.

За проблемите на младите хора и защо много често "прегарят" в стремежа си да се докажат и да бъдат най - добрите, ще говорим с психолога Младен Владимиров, по единствената здравна телевизия, Code Health TV. За дигитализацията, апатията и емпатията и защо децата страдат най - много през тази пандемия.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health - www.codehealth.bg 

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили