Различното училище и "Щастливи деца"

Публикувано на: 01/11/2021
Embed

Много е трудно да накараш едно дете да заобича училището. Винаги мислят за оценки, отсъствия и да оправдаят доверието на родителите.

В студиото на Healthy Morning, ще ви срещнем с един директор, който е направил 51 СУ "Елисавета Багряна", в място, на което децата освен да учат, а и да се забавляват. Защо в двора на училището има кокошки и овощни дървета ще говорим по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, с Асен Александров.

За онлайн фестивала "Щастливи деца", за лекторите, които ще са в полза на родителите, ще говорим в Healthy Morning с Галя Манчева, Снежина Симеонова и Христина Лакева. За ентусиазма по време на ковид, да предават знанията и уменията си и колко е важно да се грижим и възпитаваме децата си.

В рубриката Астрология и отвъд, ще говорим с Кирил Горанов за зодия Телец и особеностите, с които трябва да се съобразяват нейните представители.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили