За ковид и влияе ли той на репродуктивността

Публикувано на: 28/10/2021
Embed

За тази изминала повече от година и половина се изписа и изговори много за ковид вируса. Какъв е, защо е и как така пандемично се разви?

В студиото на Healthy morning, ще говорим с доц. Атанас Мангъров защо ковид е толкова страшен и така ли е, защо трябва или не трябва да се ваксинираме.

Проучвания показаха, че вирусът влияе на много органи и съпътстващи заболявания, предизвиквайки усложнения. Колко са хората в България, които имат репродуктивни проблеми и как този вирус влияе на възможността за репродукция ще говорим с д-р Десислава Дюлгерова. Може ли да се промени картината на хората с репродуктивни проблеми и как, има ли достатъчно донори и колко често опитите са успешни?

В рубриката Code Health препоръчва ще говорим с проф. Йонко Мермерски за пробиотиците, какво представляват и помагат ли в ситуации на вирусни инфекции.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили