Успелите и бъдещето

Публикувано на: 27/10/2021
Embed

Какво е да си успял? Всеки измерва успеха си по различен начин - да имаш успешен бизнес, да имаш образование, да си създал семейство!

Кой са Успелите.бг и какво вдъхновява младите, ще говорим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV, с Александър Хинков.

България не е само столицата! Това го доказватхората, които живеят в провинция и са направили избора да се реализират там и да помагат на хората. В Healthy morning, ще ви срещнем с педиатъра д-р Бисер Тодоров, който работи във Враца. Как влияе ковид на подрастващите и как се лекуват те извън големите столични болници?

В рубриката Иновации в здравето, ще ви покажем изобретението на проф. Йонко Мермерски, който създава приставка за намаляване на обема на фините прахови частици в атмосферата. С психолога Спасимир Иванов, ще говорим за тревожните състояния и как и защо се появяват те.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health - www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили