Reviv - Имунитет през студените месеци - Портрети на лекари

Публикувано от: Siocom
Дата: 25/10/2021
Гледания: 6

Забързания начин на живот, натоварения график и динамичното ежедневие безспорно са комбинация, която изтощава тялото и го прави податливо на множество заболявания. Отделно, вече втора година света е завладян от Covid пандемията.

Как да подобрим състоянието на организма след преболедуван COVID? Как да се справим с инфекциите през есенно-зимния период? Как може да се стимулира и имунитета чрез интравенозните терапии? Как в медицински център REVIV определят и персонализират най-подходящата терапия? Кога е най-подходящия период за прилагане на интравенозните терапии?

Отговор на всички тези въпроси дава д-р Бисер Пукалски - медицински директор на REVIV.

Уелнес и възстановителните терапии на REVIV съдържат богати формули с витамини, минерали и антиоксиданти - специално разработени, за да отговорят на натоварения живот на съвременния човек. Процедурите са разработени от научен медицински R&D екип във водещата клиника на REVIV в Лондон и са лабораторно тествани. Богатите им формули осигуряват както пълно презареждане на организма, така и добро настроение, спокоен сън и отлична енергия.

Бъдещето на превантивната медицина и здравословно балансирания начин на живот е на Ваше разположение в медицински център REVIV - София, ул. Хенрих Ибсен 13 - South Park Building

Предавания:
Плейлисти: