Донорство и трансплантации

Публикувано от: Siocom
Дата: 21/10/2021
Гледания: 58

Огромен е броят на семейства с репродуктивни проблеми. Много често се правят дълги години опити за зачеване, но по една или друга причина, резултатът е неуспешен. Колко е важно донорството е как се избират самите дарители, ще говорим в студиото на Healthy morning, с Жана Лазова и Мария Караилиева.

За хемопоетичните стволови клетки и как се извършва процедурата по трансплантацията им, ще говорим с д-р Красен Венков, лекар - специализант по клинична хематология. За съвместимостта между донор и реципиент, за възможността да се промени кръвната група след трансплантация, ще говорим в Healthy morning, по единствената здравна телевизия Code Healthy TV.

Healthy morning, продължава с рубриката Code Health препоръчва и продуктите с омега 3 мастни киселини, представени от Иво Танев.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV - www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: