За правата и задълженията на пациентите

Публикувано от: Siocom
Дата: 20/10/2021
Гледания: 23

Напоследък зачестиха случаите на т. нар. лекарски грешки, които остават недоказани и отхвърлени, поради нищожност. Може ли да се промени нормативна уредба и да има наказани, когато има грешка, колко са жалбите срещу лекари и защо няма нито един наказан?

На тези и още други въпроси, отговор ще даде адв. Пламен Таушанов - председател на БАЗП, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

В рубриката Иновации в здравето, ще ви срещнем с Росен Върбанов, който е част от Сирма Медикъл Системс, саздали приложение, което да оптимизира работата на лекарите и да осигури спокойствие за пациента, а психологът Дони Шикова, ще ни разкрие какво е да си майка и как жените преминават през този период.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV - www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: