МЦ Афродита - Портрети на лекари

Публикувано от: Siocom
Дата: 20/10/2021
Гледания: 66

МЦ „Афродита" е създаден в началото на 2008 година, с каузата: да присъедини София към картата на най-развитите градове в света, в сферата на регенеративната медицина.

През тези години, от медицинския центъра успяват да създадат екип от професионалисти – консултанти по акушерство и гинекология, от които всяка жена може да потърси компетентно мнение.

Отдел „Ин-витро" е сред трите центрове с най-голяма успеваемост в България. Лекари, ембриолози, медицински и административен персонал, всекидневно полагат лична грижа, за да осигурят индивидуално отношение за всяка двойка.

За да предложат най-високо ниво услуги в сферата на пренаталната диагностика и стволови клетки, те работят с най-престижните лаборатории в света от САЩ, Великобритания, Франция и Италия.

Модерната сграда на МЦ „Афродита" се намира в центъра на София, оборудвана е с последно поколение апаратура и предлага обстановка, където пациентите се радват на удобство и спокойствие, от които се нуждаят за едно комфортно възстановяване.

Центърът разполага с филиали във Варна и в Пловдив.

На хилядите, които се довериха през годините, а и на тези, които предстои да се доверят в бъдеще, екипа на МЦ „Афродита" обещава, че ще продължи да бъде максимално мотивиран и фокусиран в работата си.

Предавания:
Плейлисти: