Живот с рак

Публикувано от: Siocom
Дата: 19/10/2021
Гледания: 19

Октомври е месец посветен на борбата с една от най - коварните болести, която всяка година засяга хиляди жени - рака на гърдата.
Как се справяш с диагнозата, какво се случва, когато първоначалният шок премине и колко е важна подкрепата на близките, ще говорим в студиото на Healthy morning с Евгения Александрова, създател и председател на АПОЗ.
За болестта от гледната точка на хирурга - мамолог, ще говорим с д-р Любен Бозев. Достатъчни ли са кампаниите за информираност, подмладява ли се ракът и как да се грижат за себе си, дамите с импланти, ще говорим в healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.
Сутрешният блок продължава с рубриката Женски свят, в която ще ви представим първата българка, участвала в турски сериал, Юлия Порязова, след което ще ви вдъхновим да поспортувате и да се погрижите за външния си вид.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: