Раждане - началото на живота - Семейно време с мама Йоко – Еп. 2

Публикувано на: 17/10/2021
Embed

У нас процентът на цезаровите сечения е близо 50%, а препоръката на Световната здравна организация e да бъде до 15%. Защо България е на 3-то място в Европейския съюз по този показател, какви са различните етапи и каква трябва да е предварителната подготовка за раждането, разговаряме в студиото на "Семейно време с мама Йоко" с Виктория Николова, акушерка в АК "Зебра" - първата самостоятелна акушерска практика в страната.

В рубриката „Въпроси в парка" питаме майките как е преминало раждането им, доволни ли са грижите по време на болничния престой, какъв спомен то е оставило у тях и трябва ли бащата да присъства.

Какво е дула и каква е нейната роля преди, по време и след раждането, споделя от първо лице Мирослава Филипова - член на Асоциация на българските дули и обучител за подготовка за раждане.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили